Simmerwille Franeker

Simmerwille is een activiteit van het jongerenwerk van De Skûle Welzijn, dit is een kinderactiviteiten-week van Waadhoeke in de eerste week van de zomervakantie (15 t/m 18 juli) voor leerlingen van de basisscholen 
(groep 3 doorlopen) t/m groep 8.

Bij het inschrijven wordt de keuze gemaakt voor de activiteit. De inhoud van de activiteiten zijn op de verschillende dagen het zelfde, we raden daarom aan uw kind voor verschillende activiteiten in te schrijven.
Houdt bij het inschrijven in gedachte dat de activiteiten alleen door gaan bij voldoende belangstelling en vol=vol.
Op dinsdag en donderdag is geen keuze in de activiteit.

Inschrijven kan vanaf 14 mei om 13:00 uur en is mogelijk t/m 10 juli 2019. Plaatsing is op volgorde van betaling, na betaling is de inschrijving definitief.

De kosten zijn € 50,00 per kind.  Groep 7 & 8 kunnen woensdagavond blijven slapen, kosten van het overnachten zijn € 7,50. Deelname van uw kind is gratis als u de hele week als vrijwilliger aanwezig bent.  U betaald € 30,00 als u één dag als vrijwilliger meedoet. 1 dag meedoen kan, maar de prijs is gelijk aan die van de week.

Video

Zijn er nog vragen? Neem dan contact op met De Skûle Welzijn:  Godsacker 35,  8801 LM Franeker via telefoonnummer (0517)393750 of info@deskule.nl