Armoedefonds Nederland lanceert website Hulpbijarmoede.nl

manthinking
  • "Wie kan mij helpen met mijn schulden?"
  • "Waar kan ik terecht voor hulp?"

Dit zijn veel gestelde vragen van mensen die in armoede leven en op zoek zijn naar wegen om hun situatie te verbeteren. Er zijn in Nederland bijna 1 miljoen mensen die dagelijks te kampen hebben met leven in armoede. Aan de andere kant zijn er in Nederland allerlei organisaties die hulp kunnen bieden met o.a. voedsel, kleding, binnen- of buitenschoolse activiteiten, huisvesting, zorg- of medische kosten maar ook hulp bij de administratie of directe noodhulp. Stichting Armoedefonds brengt hulpzoekende en het hulpaanbod samen middels het nieuwe platform Hulpbijarmoede.nl. 

De hulpzoekende voert zijn postcode of woonplaats in en ziet welke organisaties er bij hem of haar in de buurt zitten. Via een button wordt de hulpzoekende direct doorgelinkt naar de website van de organisatie.

Wij hebben uw hulp nodig.

Stichting Armoedefonds gelooft in mensen die elkaar helpen. Wij doen een beroep op u. U heeft de mogelijkheid om het werkgebied en hulpaanbod van uw organisatie kenbaar te maken. Om het voor u gemakkelijk te maken is door Hulp bij Armoede een account voor u aangemaakt (met e-mailadres: info@waadhoeke.nl). De basisgegevens van uw organisatie zijn al ingevuld. Klik op de onderstaande link om deze te bevestigen, in te loggen en uw gegevens aan te vullen, te wijzigen of te verwijderen.

https://www.hulpbijarmoede.nl/account/organisatie/activeren/70599eb082477e1f90b4c913cdcae4e4ab9a4a66

Bij vragen neem contact op met Stichting Armoedefonds Nederland via info@armoedefonds.nl

We hopen dat u een paar minuten tijd heeft om uw organisatie goed op de kaart te zetten. Zodat we met elkaar het hulpaanbod in Nederland makkelijk vindbaar maken voor mensen die in armoede leven. 

Met vriendelijke groet,
Hulp bij Armoede

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties